Seneste nyt fra dit forsamlingshus

Login Form

Mød os her facebook

Nyhedsbrev

tilmeld dig

 

Nyt i Hjelm

28-11-2017

Julehygge

Husk at vi tænder juletræ på lørdag kl. 16-18. Der serveres gløgg og saft, æbleskiver og småkager. Se nedenfor. 

Gode råd til børnefamilier

Miljø- og Fødevareministeriet og Sundheds- og Ældreministeriet har udsendt en opfordring til landets borgerforeninger om at rundsende nogle gode råd omkring den problematiske kemi i hjemmet især for familier med børn i alderen 0-3 år.

Tryk på linket herunder og se de 5 gode råd.

Kemi i børnehøjde

Nabohjælp

Vi på Hjelmvænget har taget det første skridt og tilmeldt os Nabohjælp. Vi tror det er en god idé og vil opfordre jer til at gøre det samme. Det er et tiltag fra Trygfonden og Det kriminalpræventive råd, og det er ganske gratis. Det handler egentlig bare om at organisere et netværk mellem naboer, hvor man aftaler at holde øje med hinandens huse. Samtidig er man tilknyttet et større netværk, hvorfra man får advarsler på sms, hvis der er foregået noget mistænkeligt.

Prøv selv at kigge på det: www.nabohjælp.dk og så kan du jo melde dig ind i netværket, hvis du er enig i, at vi kunne hjælpe hinanden på den måde.

 

Nyt i Hjelm

22-11-2017

Julen gør sit indtog i Hjelm igen i år. Vi markerer det ved at tænde juletræet ved forsamlingshuset. Selvom der også er ild i bålene – som vi plejer – er der dog også varmet op inde i huset, hvor der bliver serveret gløgg og saft, æbleskiver og småkager. (Det er ofte så jammerligt koldt på denne årstid!)

Det kunne være SÅ hyggeligt, hvis I ville komme og byde julen velkommen sammen med andre fra byen og oplandet.

Tag børnene med; der er fri nisseleg i den store sal med skisokker eller hjemmesko på. (Der er nemlig nylakeret!) Der er ingen grund til at frygte Julemandens komme, han er travlt optaget andre steder J

Træet bliver tændt kl. 16 og vi lukker og slukker kl. 18, så I kan nå at komme hjem til aftensmad.

Vel mødt i dit forsamlingshus!

Bestyrelsen i Hjelm Forsamlingshus,

Pbv. Lisbeth

juletræ