Mød os her facebook

Det sker i Hjelm >>

MØNS BIG BAND SPILLER OP TIL SOMMER 

I HJELM FORSAMLINGSHUS

FREDAG DEN 8. JUNI KL. 19.30

ENTRÉ 75 KR. 

VIN ØL VAND KAFFE KAGE

bigband1

 

(Fra sidste års anmeldelse i Ugeavisen)

 

Møns Bigband SWINGS!

Fredag aften d. 21. ds. stod det på lækker musik og høj stemning i Hjelm Forsamlingshus da Hjelms egen Peter Fritsch dirigerede Møns Bigband i et stort og flot program, som dækkede næsten 100 år af klassisk jazz med Big Band swing.  Det var svært ikke at blive revet med af det gode humør og fællesskab blandt musikerne, ligesom det var svært ikke at synge med på klassikere som Hoagy Carmichaels ”Stardust” eller Fats Waller og Harry Brook’s ”Ain’t Misbehavin’”...og så mange andre af Johnny Mercer, Henry Mancini, Billy Strayhorn, Cole Porter og vor egen Bent Fabricius Bjerre.  Og mange af de tilstedeværende kunne da heller ikke andet end at danse...for det var jo oplagt, når man alligevel ikke kunne holde fødderne i ro!

Og hvad er Bigbandmusik uden sangere?  Ninalie Humblebæk leverede virkelig varen som orkestrets ”Girl Singer”, og godt nok spiller Kirsten Hansen dyb og rund baryton saxofon, men hun løftede næsten taget med sin høje lyse sopran, da hun sang solo til Duke Ellingtons ”It Don’t Mean A Thing”.  Dermed hun byggede til aftenens slut fase, hvor Ninalie Humblebæk rundede af med ”New York, New York” som ekstranummer – hele to gange - og hvor selveste Peter Fritsch sang solo med stil, klarhed og panache til Leo Mathiessens ”To Be or Not To Be”. 

Det var en dejlig, hyggelig aften, som levede op til Forsamlingshusets motto:  ”BRUG HJELM”, og man kan kun glæde sig til flere lignende og engagerende programmer.

Pia Hjorth

 

 

 

 

 

 

    • stregtegning 175